...Alegerea Naturala

Stresclin

Fiţi primul care scrie un comentariu acestui produs

Disponibil: Stoc terminat

37,04 RON

Stresclin

Detalii

Producator: Wave Pharma

Format: 60 capsule

Descriere:

"STRESCLIN" este un supliment alimentar indicat in conditii de stres, anxietate, depresie si isterie. Acesta contine extracte din plantele: Withania Somnifera, Centellia Asiatica, Valeriana Wallichi şi Hypericum Perforatum.

 

STRESCLIN  este o combinatie unica din plante cu rol in indepartarea stresului, a tensiunii psihice si in favorizarea relaxarii organismului. 
Printre constituentii speciei Withania Somnifera se regasesc 35 de withanolide (lactone sterolice), dintre care se mentioneaza withaferinele A si D; glicowithanolidele; alcaloizii si aminoacizii (tirozina, alanina, prolina, triptofan, acid glutamic). Constituentii din Withania Somnifera sunt responsabili de cresterea  capacitatii de adaptare in situatii de stres, de ameliorare a memoriei, au proprietati antioxidante si anxiolitice si reduc nivelurile crescute de corticotropina din creier, niveluri asociate cu anxietatea.


Centella Asiatica are ca ingredienti activi glicoside triterpenice (asiaticoside, asiatoside, acid asiatic, acid madecassic, madicassoside); alte triterpenoide (oxiasiaticozide, brahminozide, brahmozide, centelozide); flavonoidele (kaempferol, quercetin si glicozidele lor) cu rol in reducerea anxietatii, imbunatatirea puterii de concentrare si a abilitatilor generale.


Valeriana Wallichii este cunoscuta pentru efectul sau calmant si contine: valepotriati, incluzand aici valtrati (valtrat, acevaltrat, valeclorina), didrovaltrati (didrovaltrat, deoxidodidrovaltrat, isovaleroxihidroxididrovaltrat) si beta-pinene; valerenal; acid valerenic; colina; beta-sitosterol; taninuri. Valepotriatii sunt responsabili de efectele antidepresive si antitumorale


Hypericum Perforatum contine taninuri, proantocianidine, flavonoide, bioflavonoide, compusi fenolici, vitaminele A si C. Constituentii speciei hipericina, hiperforina si pseudohipericina sunt responsabili de efectele sale. Specia mai este folosita si pentru anxietate si comportament obsesiv-compulsiv. Hiperforina este responsabila de proprietatile antidepresive. Mecanismul este similar inhibitorilor selectivi ai recaptării de serotonina (5HT1). Studii randomizate cu control placebo au confirmat eficacitatea speciei in tratamentul depresiei moderate - moderat severe. Alte studii randomizate au evidentiat ca specia are eficacitate similara antidepresivelor standard (ISRS  studii comparative cu fluoxetina si sertralina). Specia are un profil de siguranta mai bun fata de terapia standard.

 

Ingrediente:

Fiecare capsula de "Stresclin" conţine:

Extract de Withania Somnifera............................................125 mg

Extract de Centellia Asiatica...............................................100 mg

Extract de Valeriana Wallichi...............................................50 mg

Extract de Hypericum Perforatum.........................................25 mg

Excipienţi: Celuloză microcristalină; Fosfat de calciu dibazic; Dioxid de siliciu coloidal; Metilparaben sodic; Propilparaben sodic; Povidonă; Alcool isopropilic; Apă purificată.

 

Indicatii: Stres, anxietate, depresie, isterie.

 

Administrare: orala: 1-2 capsule, de 2 ori pe zi. Capsulele se inghit intregi cu un pahar cu apa.

Contraindicatii Stresclin: A nu se depasi doza zilnica recomandata.

Etichete produse

Folosiţi spaţii pentru a separa etichete. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.

Va vor fi de ajutor si urmatoarele produse:

5-HTP - 30 tablete

5-HTP - 30 tablete

52,03 RON
GABA - 60 tablete

GABA - 60 tablete

58,08 RON
Valeriana

Valeriana

8,79 RON
NEURO OPTIMIZER - 120 capsule

NEURO OPTIMIZER - 120 capsule

Preţ normal: 245,57 RON

Preţ special: 214,00 RON

Atât de jos ca: 199,00 RON
transport